UGT convoca 14 dies d’aturades parcials al ferrocarril cremallera de Montserrat

Reclamen l'equiparació de les seves condicions de treball amb les dels treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat, grup al qual també pertanyen

Redacció
 
 
 

La secció sindical de la UGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha convocat 14 dies d’aturades parcials al juny en el funcionament del cremallera de Montserrat i els funiculars de Sant Joan i la Santa Cova.

Les aturades tindran lloc els dies 5, 12, 19 i 26 de juny, de 10 a 14 h i de 15:10 h a 18:10h; i els dies 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 29 i 30 de juny, de 9:30 a 12:30h.

Segons el sindicat socialista, després de moltes reunions amb la direcció de l’empresa, les negociacions del nou conveni estan bloquejades. En primer lloc, les millores que proposa FGC al comitè no suposen la recuperació de les retallades salarials que els treballadors i les treballadores pateixen des del 2010. D’altra banda, l’incompliment per part de l’empresa de l’anterior conveni col·lectiu, que tenia vigència fins al 2012.

La plantilla, formada per 50 treballadors i treballadores, denuncia les desigualtats de les seves condicions laborals respecte als treballadors de les Línies Metropolitanes de la mateixa companyia, i demanen a FGC l’equiparació de les condicions del Conveni de Turisme i Muntanya amb el de la xarxa principal.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*