UGT, al gran premi d’Espanya de Fórmula 1, al circuit de Montmeló

La Federació d'UGT del Vallès Oriental instal·larà un estand informatiu al circuit de Montmeló per poder assessorar els treballadors que atenguin la cursa. L'objectiu d'aquesta iniciativa és atendre tots els dubtes que puguin tenir les persones que hagin estat contractades de manera temporal per a les diferents tasques derivades de la cita esportiva.

Redacció
 
 
 

Des de demà dijous dia 10 de maig i fins dissabte 12, la Federació d’UGT del Vallès Oriental disposarà d’un estand informatiu al circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, per poder assessorar els treballadors sobre qualsevol qüestió vinculada a la seva feina. La cursa del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 és diumenge 13 al matí i de dijous a dissabte hi ha les diferents sessions d’entrenament obertes al públic.

A l’estand hi haurà advocats del Gabinet Jurídic del sindicat que, juntament amb els delegats sindicals del circuit, assessoraran les persones que ho necessitin, especialment aquelles contractades de manera temporal, a través d’empreses multiservei i externalitzacions, que poden trobar-se en situacions precàries. Com que durant els quatre dies que l’activitat arribarà al seu punt àlgid, la utilització de personal temporal és força elevada, el sindicat també informarà sobre els serveis d’orientació laboral de recerca de feina i de formació que ofereix.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*