Trencades les negociacions a ‘El Periódico’

L'Inspector de Treball que fa de mediador en les converses ha suspès les següents reunions previstes i ha anunciat que farà el seu informe sobre l'Expedient de regulació d'ocupació presentat per l'empresa. Els treballadors decideixen avui en les assemblees previstes les accions a dur a terme

Redacció
 
 
 

La reunió que ahir hi havia entre els directius de Grupo Z i el comitè d’empresa intercentres d’El Periódico de Catalunya va acabar, ja de nit, sense cap tipus d’acord, fet que va provocar el trencament de les negociacions. Els representants dels treballadors acusen l’empresa, segons afirmen en el seu blog, «davant la inflexibilitat de l’empresa que només ha proposat rebaixar en quatre persones les 170 que hi ha afectades per l’ERO a canvi de rebaixes salarials de fins al 50% per evitar més extincions de contracte».

A la vista de la nova situació, l’inspector de Treball que actua com a mediador va suspendre les següents reunions de negociació previstes i ja ha anunciat que començarà a redactar l’informe sobre l’ERO demanant a la part social que faci les seves al·legacions. Per avui hi ha previstes assemblees en les que als treballadors se’ls informarà de la situació i es decidiran les accions a emprendre. En primer lloc s’hauran de pronunciar sobre la vaga convocada per a demà divendres dia 6 i les que hi ha previstes per a tota la setmana vinent, de dilluns a divendres.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*