Els treballadors d’Eulen suspenen les aturades a l’Aeroport de Barcelona

El bon ambient fruit de la reunió amb l'empresa ha convençut els empleats a seguir les trobades sense l'amenaça d'una nova vaga

Redacció
 
 
 
La situació actual a l'Aeroport de El Prat és de total normalitat

La situació actual a l’Aeroport de El Prat és de total normalitat

Els treballadors d’Eulen a l’Aeroport del Prat, que el dilluns 4 de setembre van decidir convocar vaga per al 6 d’octubre, han acordat ara no registrar la comunicació d’atur, després de la reunió mantinguda amb l’empresa celebrada a instàncies del Departament de Treball de la Generalitat, segons han manifestat, davant la bona entesa fruit de la trobada.

Joan Carles Giménez, assessor del comitè d’empresa ha explicat que “vista la bona disposició de totes les parts, es pot seguir negociant i no cal fer vaga”.

Segons el portaveu, s’ha entrat a negociar aspectes reclamats pels treballadors, com que aquests puguin anar al servei o que puguin menjar durant l’horari laboral. A més, es negocien assumptes com les mesures a adoptar per evitar riscos per a la salut en el cas que una treballadora quedi embarassada.

La idea expressada pels sindicalistes en plantejar la vaga per a la primera setmana d’octubre era aconseguir que Eulen obrís el diàleg sobre els aspectes més sentits per la plantilla pel que fa a les condicions laborals. Com en la reunió d’aquest dimarts s’ha constatat voluntat en enteniment, els treballadors no creuen necessari usar l’arma de la vaga.

No obstant això el bon ambient de la primera reunió, empresa i treballadors continuessin parlant. La propera reunió s’ha convocat per al 8 de setembre als locals d’Eulen. En aquesta trobada el comitè d’empresa segueix exigint que estigui present AENA. En aquest sentit la por que tenen els treballadors és que en la pròxima licitació, si com temen, Eulen no es presenta a la renovació, tot el que s’ha pactat quedi en paper mullat i es degui, de nou, obrir el meló del conflicte, segons expressen en privat els treballadors.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*