Els treballadors d’Alstom manteniment faran vaga del 7 al 12 de novembre

Les mobilitzacions reclamen que el conveni garanteixi unes condicions laborals dignes i una ocupació estable

Redacció
 
 
 
Concentració de treballadors d'Alstom manteniment a l'Estació de Sants foto: CCOO indústria

Concentració de treballadors d’Alstom manteniment a l’Estació de Sants foto: CCOO indústria

Els treballadors d’Alstom manteniment han convocat vaga entre els dies 7 i 12 de novembre. Ho han fet després que les converses amb la direcció de l’empresa no hagin avançat. Les treballadores i els treballadors d’Alstom manteniment segueixen amb les seves mobilitzacions per exigir un conveni que garanteixi unes condicions laborals dignes i una ocupació estable , segons ha indicat CCOO.

Els centres de treball d’Alstom manteniment de la demarcació de Barcelona, que tenen com a principals clients a Metro, Tram i Renfe, han convocat diverses concentracions, coincidint amb la vaga convocada: Els dies 7, 8, 9 i 10 de novembre, es concentraran de 5 a 10 hores i de 22 a 23.30 hores, davant les oficines del Trambaix (av. de Barcelona, s/n) i al costat de la ITV (c. de Sant Joan Despí, s/n), a Sant Joan Despí.

Per la seva banda, els dies 8 i 10 de novembre, de 5 a 10 hores, es farà una concentració de treballadors i treballadores a les portes d’Alstom Transport, a Santa Perpètua de Mogoda (carretera B-140, km 7,5).

El 9 de novembre, de 5 a 8 hores, es concentraran a l’entrada de l’estació de Sants (av. dels Països Catalans), per informar els usuaris de tren i metro dels motius de la vaga. De 12 a 15 hores es concentraran a Can Tunis (c. del Motor, s/n), a Barcelona, on faran una nova acció informativa per denunciar la situació en què es troben les negociacions.

El dia 10 de novembre, de 12 a 14 hores, es concentraran a l’entrada de l’estació de Sants (av. dels Països Catalans), per informar els usuaris de tren i metro dels motius de la vaga.

L’11 de novembre, de 12 a 13 hores, es concentraran a la plaça de Sant Jaume, a Barcelona, en defensa de les seves condicions de treball i per una ocupació digna i estable.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*