Solidaritat de CCOO de Catalunya amb els 8 sindicalistes d’Airbus jutjats per participar en la vaga general de setembre de 2010

Una delegació presidida per Joan Carles Gallego donarà suport als treballadors, dins la campanya la vaga no és delicte

Redacció
 
 
 

Comissions Obreres de Catalunya participa aquest dimarts, 19 de gener, a les 18.30 a Madrid un acte públic conjunt en defensa del dret de vaga, a unes setmanes del judici previst als 8 sindicalistes i treballadors d’Airbus per haver participat en la vaga general del 29 de setembre del 2010. Una delegació de CCOO de Catalunya -que amb Joan Carles Gallego, secretari general, estarà participant en el Consejo Confederal de CCOO que se celebra a Madrid els dies 19 i 20- assistirà a l’acte.

L’acte es farà a l’Auditorio Marcelino Camacho de CCOO de Madrid (c/Lope de Vega, 40, Madrid) i vol ser expressió de la solidaritat amb els centenars de sindicalistes encausats i condemnats per exercir el dret de vaga. A més d’intervenir els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i d’UGT, Cándido Méndez, i el president de la Confederació Europea de  Sindicats (CES), Rudy de Leeuw, participaran el poeta Luis Garcia Montero i l’escriptora Almudena Grandes, entre altres.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*