Els serveis mínims per a la vaga del 3-O varien i Metro i Autobusos funcionaran el 50% en hora punta

L’aturada la impulsen, la CGT, IAC, Intersindical-CSC i COS, contra les reformes laborals i en contra la repressió dels drets democràtics

Redacció
 
 
 
Un comboi de Metro de Barcelona Foto: TOMEU FERRE

Un comboi de Metro de Barcelona Foto: TOMEU FERRE

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha fet una rectificació en relació amb els serveis mínims establerts per a la vaga general demanada, amb dates no coincidents, almenys per quatre sindicats: CGT, IAC, Intersindical-CSC i Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Com es tracta realment de quatre convocatòries diferents, que coincideixen en el 3 d’octubre com a data clau, però que en algun cas comença el 2 d’octubre, l’ordre de Treball ha variat respecte a la primera proposta.

Així, es considera que en el transport de viatgers urbà i interurbà el 2 d’octubre caldrà assegurar el servei habitual. Però, el 3 d’octubre hi ha una variació respecte a la primera proposta. Així, el transport de rodalies operat per Renfe haurà de funcionar almenys en un 33% durant tot el dia. Pel que fa a Metro de Barcelona, funcionarà un 50% en hores punta, de 6,30 a 9,30, i en un 25% a la resta d’hores.

Igualment Transports de Barcelona funcionarà en un 50% en hora punta i un 25% en hora vall.

La resta de transports de viatgers urbans i interurbans i el servei que uneix Barcelona amb l’Aeroport del Prat, tenen uns serveix mínims del 50%.

La proposta inicial de treball havia fixat per a Metro i transports municipals de Barcelona uns serveis mínims del 25% en hora punta, la meitat dels que finalment ha establert el Govern.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*