Segona tanda de vagues a l’empresa Groundforce, principal operador de Handling de l’Aeroport del Prat

UGT reivindica que es facin fixos els treballadors que fa molt temps que operen a l'empresa, que han vist incrementar-se molt la feina sense que millorin ni els salaris ni l'estabilitat

Redacció
 
 
 

Dijous, 21 i divendres 22 de maig està convocada la segona tanda de la vaga que UGT ha instat a l’empresa Groundforce -primer operador de handling de l’aeroport del Prat- per denunciar l’incompliment del conveni per part de lla societat. Les aturades es van iniciar la setmana passada i tornaran a repetir-se demà i divendres, i els dies 28 i 29 de maig.

Des de fa tres anys el creixement del tràfic aeri no ha parat d’augmentar i l’empresa no s’ha plantejat en cap moment la contractació com a indefinit del seu personal que hi opera. D’altra banda, la direcció de l’empresa no demostra, segons el sindicat, una voluntat de negociació als actes de mediació que s’han realitzat.  

L’empresa Groundforce dóna servei integral de handling a companyies com Air Europa, Alitalia, Qatar Airways, Aeroflot, Airlingus i United Airlines. També atén serveis de handling  d’atenció a l’avió en rampa a Iberia, Vueling, Air Nostrum, KLM, Air France,  British Airways,  EL AL i Aerolíneas Argentinas.

La plantilla de la companyia exigeix una millora en les condicions laborals i el compliment total del conveni pactat. El nombre de treballadors i treballadores afectats pel conflicte són un miler de directes i un altre miler d’indirectes, i es preveu un seguiment de la vaga massiu.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*