Seat aspira a arribar a un model de “cogestió” amb els sindicats com passa a Alemanya

Elvicepresident de l'empresa automobilística amb seu a Martorell afirma que voldria arribar a aplicar a l'empresa un sistema de diàleg social semblant al que aplica el grup Volkswagen amb els sindicats alemanys

Redacció
 
 
 

El vicepresident de Relacions Governamentals i Institucionals de Seat, Ramón Paredes, ha afirmat aquest dimarts que a la companyia li agradaria arribar a aconseguir un model de “cogestió” amb els sindicats com passa en el grup Volkswagen.

Ho ha dit en una jornada a Barcelona sobre reindustrialització organitzada per l’Associació per al Progrés de la Direcció (APD) i Deloitte.

Paredes ha elogiat el paper dels sindicats a Espanya: “Aquest país no hagués avançat tant si no haguéssim arribat a les relacions laborals que tenim”.

Ha celebrat que a Seat s’ha passat “de la confrontació a la cooperació” entre direcció i sindicats, i ha assegurat que la voluntat és arribar algun dia al model alemany, en el qual els representants dels treballadors formen part del consell d’administració, participant de les decisions del grup.

“Ens agradaria algun dia arribar al model alemany de cogestió. Tot arribarà”, ha manifestat Paredes.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*