Seat anuncia que contractarà el maig 60 treballadors procedents d’Empreses de Treball Temporal (ETT)

L'acció és fruit del desenvolupament de l'acord signat entre l'empresa i els sindicats UGT i CCOO que ja ha fet possible incorporar 160 operaris

Redacció
 
 
 
Els treballadors de Seat no volen ser víctimes de les irregularitats descobertes FOTO: Eldiario.es

Els treballadors de Seat volen que la millora de vendes es reflecteixi també en el nou conveni FOTO: Eldiario.es

La direcció de SEAT ha anunciat avui al comitè d’empresa la decisió de contractar, durant el mes de maig, 60 treballadors i treballadores provinents de les empreses d’ETT que treballen per a SEAT. D’aquesta manera, es desenvolupa en la seva totalitat l’acord assolit amb CCOO i UGT el desembre de 2015, que en aquell moment ja va suposar la incorporació de 100 treballadors.

CCOO de SEAT i CCOO d’Indústria de Catalunya valoren positivament aquest anunci de l’automobilística, que consolida la línia de creació d’ocupació estable i de qualitat iniciada els últims dos anys a SEAT.

Nou conveni

En aquest sentit, CCOO de SEAT i CCOO d’Indústria de Catalunya consideren en un comunicat que l’actual context de creixement de les produccions i les vendes, que ha permès l’augment de la plantilla, ha de servir també per signar un conveni col·lectiu que reconegui el compromís i el sacrifici dels treballadors i treballadores amb diferents mesures, que tinguin com a objectiu un repartiment més just dels beneficis (com una paga a l’estil d’AUDI).

CCOO continuarà afrontant els diferents processos de negociació amb l’objectiu d’afermar l’ocupació i crear les condicions necessàries per generar més ocupació estable i de qualitat, tant a SEAT com al conjunt del sector i al parc d’empreses proveïdores.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*