Rebuig als acomiadaments a l’empresa Affinity Petcare, de la família Carulla, als Monjos

El sindicat es queixa que en els últims anys s'ha acomiadat quatre empleats mentre que s'han contractat cinc persones en condicions econòmiques més baixes

Redacció
 
 
 

La Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya rebutja els nous acomiadaments, que afecten a quatre treballadors els dos últims anys, que ha fet efectius l’empresa Affinity Petcare, del grup Agrolimen, que és propietat de la família Carulla, a la planta dels Monjos i dóna suport total al comitè d’empresa, que manifesta la seva indignació i rebuig contundent a aquesta mesura i denuncia l’actitud empresarial envers el principal actiu de l’empresa, els treballadors i treballadores. L’empresa ocupa en aquesta planta a 150 operaris.

El comitè d’empresa recorda que el maig de 2013, la direcció d’Affinity Petcare ja va acomiadar 13 treballadors de la mateixa planta, adduint raons organitzatives. Unes mesures que contrasten amb el fet que des del 2008 l’empresa ha anat creixent any rere any tant en facturació com en beneficis, i que en els darrers mesos s’han contractat 5 persones amb unes condicions laborals i salarials més baixes.

 

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*