Qui som?

El Diari del Treball és un projecte periodístic de la Fundació Periodisme Plural, una iniciativa sense ànim de lucre engegada per un grup de periodistes, comunicadors i intel·lectuals, amb la intenció de defensar l’exercici d’un periodisme independent i compromès -per una banda- i els valors de progrés i solidaritat -de l’altra.

La redacció d’El Diari del Treball estarà coordinada pel periodista Tomeu Ferrer amb la col·laboració de la resta de l’equip de la Fundació Periodisme Plural: els també periodistes Joâo França, Pau Rodríguez, Benoit Cros , Víctor Saura, Noelia Román, i els fotògrafs Edu Bayer, Enric Català i Carmen Secanella.

Coordinaran el projecte el president de la Fundació Periodisme Plural, Josep Carles Rius, i el periodista Juan José Caballero.

A més, El Diari del Treball comptarà amb un Consell Assessor, un conjunt de periodistes vinculats amb el món del treball, i altres professionals relacionats amb organitzacions vinculades amb el sindicalisme, l’economia social i organitzacions de treball especial que ens orientaran i valoraran la nostra tasca. Podeu consultar els seus membres aquí