Pastisseries la Montserratina anuncia el seu tancament després de més de 100 anys de funcionament

Comissions Obreres s'oposa a l'expedient d'extinció de la totalitat dels 11 locs de treball i al tancament de la companyia que té més de cent anys d'antiguitat

Redacció
 
 
 

La Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya, s’oposa a l’expedient d’extinció de la totalitat dels llocs de treball i al tancament de Pastisseries La Montserratina SL de Barcelona, una empresa amb més de 100 anys d’antiguitat. La companyia té 11 treballadors. Els treballadors desconeixen els motius que han comportat el tancament, tot i que apunten a una caiguda de la facturació i a l’elevat preu del lloguer.
CCOO considera que les causes que presenta l’empresa no justifiquen tal mesura i que, a més, està actuant de mala fe en la negociació de l’expedient en no facilitar a la representació dels treballadors la documentació necessària, amenaçant al final del període de consulta amb la presentació d’un concurs de creditors.

 

CCOO afirma en un comunicat que efectuarà totes les accions sindicals i jurídiques que siguin necessàries per garantir els drets dels treballadors/es durant el període de consulta, així com una vegada finalitzat aquest sense acord.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*