Panrico acomiada a 23 treballadors de l’àrea de logística i distribució

El comitè d'empresa considera la mesura injusta i que incompleix l'establert en l'ERO que va permetre la retallada de personal perquè l'expedient no permet acomiadar més d'una persona de la mateixa familia

Redacció
 
 
 

Les retallades de personal es mantenen a Panrico. La direcció de l’empresa ha comunicat l’acomiadament a 23 treballadors de l’àrea de distribució i logística de la factoria de Santa Perpètua de la Mogoda.

Des del comitè d’empresa s’ha mostrat la disconformitat dels treballadors davant dels acomiadaments, cosa que han explicat al Parlament de Catalunya. Els representants dels empleats consideren la mesura de retallada de plantilla com a injusta. A és entenen que incompleix la lletra de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) en el punt en què diu clarament que no es podrà acomiadar més d’una persona de la mateixa família.

Els representants dels treballadors han indicat que presentaran denuncia davant Fiscalia amb l’objectiu que l’empresa hagi de reincorporar els empleats que han estat acomiadats i que quan hi torni a haver activitat puguin recuperar el seu lloc de treball.

L’empresa, en un comunicat, ha relacionat la retallada de plantilla amb la necessitat de reduir costos per poder competir en un sector on els preus són cada cop més ajustats.

Per aconseguir ajustar els comptes l’empresa considera que cal centrar-se en la producció i la comercialització, mentre que opta per externalitzar altres processos com els de distribució. Amb aquesta retallada calcula que s’estalviarà un milió i mig d’euros.

La factoria vallesana de Panrico va reprendre la seva producció el  febrer passat després de protagonitzar una de les vagues més llargues de tota Espanya, que va durar més de vuit mesos.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*