‘No’ rotund de la plantilla d”El Periódico’ a la darrera proposta de l’empresa: el 74% la rebutja

De les 405 persones que hi havia al cens de les diferent societats que integren 'El Periódico de Catalunya' –redacció, publicitat, serveis, administració–, 298 han votat en contra de la darrera proposta presentada pels directius de Grupo Z al comitè intercentres. Aquest és el resultat de la votació que s'ha realitzat des d'ahir a primera hora de la tarda fins avui dimecres a les 17.00 hores,

Redacció
 
 
 

El 73,6% de la plantilla d’El Periódico de Catalunya ha votat en contra de la darrera proposta que el Grupo Z va presentar als treballadors dilluns, en el decurs d’una llarguíssima reunió que va acabar de matinada. De les 405 persones del cens, 298 han dit «no» a aquesta oferta, segons l’escrutini fet pel comitè intercentres del diari. 55 persones més van votar a favor, va haver-hi vuit vots en blanc, quatre de nuls i 40 abstencions. Aquests resultats suposen un rebuig contundent de la plantilla del rotatiu a l’actuació de l’empresa en la gestió de l’Expedient de regulació d’ocupació (ERO), presentat setmanes enrere.

L’oferta que es va posar a votació és la que l’empresa va presentar a la reunió de dilluns passat. El comitè va posar les urnes a disposició dels treballadors –entre la tarda d’ahir dimarts i avui fins a les cinc de la tarda– perquè s’hi pronunciessin. Els representants dels treballadors ja havien anunciat que la consideraven molt insuficient, cosa que han ratificat els resultats d’avui de la consulta entre els treballadors. Ara les pròximes hores seran decisives davant la possibilitat que l’empresa apliqui l’ERO i veure a partir de quina de les seves propostes ho fa.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*