Nestlé anuncia la creació de 40 llocs de treball per l’ampliació de la fàbrica de Girona

La multinacional alimentària destinarà 102 milions a la planta, que quedaràq en bona posició per assumir nous encàrrecs del grup

Redacció
 
 
 
Fotografia aèria de les instal·lacions de Nestlé a Girona

Fotografia aèria de les instal·lacions de Nestlé a Girona

El grup alimentari Nestlé aposta fort per Girona. La multinacional Suïssa ha comunicat que invertirà 102 milions en l’ampliació de la planta que té a la capital del Gironès. En aquestes instal·lacions s’ubicarà una planta dedicada a la producció de Nescafé.

Les obres, segons ha anunciat la direcció, donaran feina a 300 persones en la construcció de la factoria i suposaran la creació d’uns 40 llocs de treball fixos dedicats a la fabricació de l’aliment.

L’anunci l’han fet el president de Nestlé a Espanya, Laurent Dereux, i el director tècnic, Miquel Serra, han manifestat que amb la inversió, la planta gironina, on treballen actualment 700 persones, queda en una bona posició competitiva per atraure noves inversions del grup.

El centre de producció de Nestlé a Girona, on també es fabriquen les càpsules de Dolce Gusto, ocupa uns 200.000 metres quadrats, i les noves instal·lacions es construiran en un espai adjacent de 10.000 metres quadrats. Els treballs permetran augmentar la capacitat de la planta un 30% i passar de les 22.000 tones anuals de cafè soluble a 30.000, així com reforçar encara més l’exportació, ja que Girona exporta el 74% de la seva producció a més de setanta països.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*