Mobilitzacions de les treballadores i treballadors de Mon Pa contra el centenar d’acomiadaments que vol fer l’empresa

El grup té 27 botigues i fa més de dos mesos que no paga el salari als seus més de 100 treballadors i treballadores

Redacció
 
 
 
Foto d'arxiu d'una fleca artesana foto: Istock / VictorHuang

Foto d’arxiu d’una fleca artesana foto: Istock / VictorHuang

Les treballadores i els treballadors de la indústria panificadora MON-PA, inicien dimarts a partir de les 16 hores, les mobilitzacions en defensa dels seus llocs de treball. El comitè d’empresa és qui ha convocat una concentració en el nombre 293 del carrer de Mallorca de Barcelona, coincidint amb la primera reunió entre els representants de l’empresa i la representació social.

Recordar que El grup Mon-Pa té 23 fleques a Barcelona i altres 4 a Mollet del Vallès. En total hi treballen un centenar de treballadors i treballadores. La marca té al seu darrere les panificadores Myrpa i Pamyr i fa dos mesos que no paga els seus treballadors. Els titulars de l’empresa, els germans Garcia Vico, van comunicar als treballadors el 16 d’agost passat el tancament de la societat i els anunciaven que havien començat els tràmits per al tancament de l’empresa. Per tant, els van convidar a deixar els seus llocs de treball.

Un fet especialment punyent és que l’empresa deu dos mesos de salaris als seus treballadors. A la situació econòmica marcada pels dos mesos de deute salarial, els treballadors hi afegeixen el fet que encara no poden acollir-se al subsidi de desocupació., segons expliquen fonts sindicals.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*