L’asseguradora francesa SFAM anuncia que crearà 400 llocs de treball indefinits a Barcelona

L'empresa ha llogat 4 plantes de la Torre Mapfre de Barcelona, en les quals invertirà per condicionar-les

Redacció
 
 
 
Torre Mapfre de Barcelona De Sergi Larripa (User:SergiL) - Trabajo propio, CC BY-SA

Torre Mapfre de Barcelona De Sergi Larripa (User:SergiL) – Trabajo propio, CC BY-SA

L’empresa francesa SFAM, especialitzada a fer assegurances per a mòbils preveu  fer 400 contractes indefinits per a la seva delegació Espanya, dels que 350 correspondran a Barcelona, segons ha manifestat en un comunicat. Els contractes fixos formen part de la política laboral de la companyia, segons ha indicat Sadri Fegaier, director general del grup assegurador: “El nostre model es basa en una relació de confiança a llarg termini amb els nostres empleats perquè creiem en el compromís mutu. Aquesta política es tradueix en una aposta ferma pel contracte indefinit per a tots els nostres empleats i en l’establiment d’un marc satisfactori amb beneficis i oportunitats de carrera dins del grup”.

La companyia afirma també en la seva comunicació que dels més de 1.600 treballadors que té actualment, el 61%‌sḉon dones, cosa que mostra la seva aposta per la paritat.

La majoria dels treballadors s’incorporaran abans de finalitzar l’any. HO faran a les noves oficines de l’empresa, situades a la Torre Mapfre de Barcelona. Allà han contractat 4 plantes en les que  la companyia invertirà entre 1 i 2 milions d’euros en condicionar-les. En dos anys, la societat pensa també obrir una sucursal a Madrid.

La de Barcelona serà la primera gran seu internacional fora del territori francès, on es troba la seu europea, concretament a la localitat de Romans-sud-Isère. SFAM ofereix els seus serveis a través d’una xarxa de 2.500 distribuïdors a França i en altres països europeus com Bèlgica i Suïssa. Actualment, la firma es troba en plena expansió per tot Europa i al llarg de 2019 té prevista l’obertura d’oficines a Portugal, Itàlia i Alemanya. SFAM va començar el seu camí a França fa vint anys i avui ja compta amb sis milions de clients a Europa. El seu èxit es tradueix en un valor de 1.700 milions d’euros i en un creixement de 2.400% en els últims cinc anys.

Fins ara SFAM distribuïa a Espanya les assegurances de mòbils a través de la FNAC i altres companyies. Les seves previsions són obtenir 600.000 nous clients i créixer un 300%‌ fins assolir una facturació de 60 milions d’euros.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*