La Marxa de la Dignitat comença a caminar de Salt a Girona

Dos centenars de persones han caminat cridant lemes com "pa, treball , sostre i dignitat

Redacció
 
 
 

La Xarxa de Lluita pels Drets Socials, formada per unes 30 entitats, partits polítics i sindicats, ha engegat, entre Salt i Girona la tercera edició de la Marxa per la Dignitat. Unes 200 persones han participat en aquesta primera etapa, que han recorregut durant dues hores els quatre quilòmetres que separen Salt i Girona.

Els manifestants duien pancartes i cartells i han anat tallant la circulació dels carrers per on passaven tot fent sentir les seves reivindicacions. “Pa, treball, sostre i dignitat”, era la reclamació més sentida durant tota la caminada. La marxa tenia com a  objectiu mostrar el rebuig dels ciutadans davant les retallades, la disminució de drets socials i els discursos “triomfalistes” sobre la recuperació econòmica.

La caminada reivindicativa – amb el lema ‘Treball, sostre i dignitat: per tots els drets socials’- ha engegat a les onze del matí a la Coma Cros de Salt on els manifestants han reclamat una gestió comunitària d’aquest espai. Una demanda que, segons els participants, els neguen des del consistori saltenc. Finalment, els manifestants han arribat a la plaça del Vi de Girona on han denunciat les retallades i la disminució dels drets socials.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*