Jordi Via, nou comissionat d’Economia Social i Cooperativa de l’Ajuntament de Barcelona

A més del dirigent cooperativista, Berta Sureda, s'encarregarà de Cultura; Miquel Ortega, per a Consum, Comerç i Mercats; Gemma Tarafa dirigirà l'àrea de Salut. i finalment, Xavier Domènech, que dirigirà Estudis Estratègics i Programes

Redacció
 
 
 
Jordi-Via comissionat d'Economia de l'ajuntament de Barcelona

Jordi-Via comissionat d’Economia de l’ajuntament de Barcelona

Jordi-Via comissionat d’Economia de l’ajuntament de BarcelonaL’ajuntament de Barcelona ha nomenat els comissionats que encara no ho havien estat. Corresponen a les àrees d’Economia, Salut, Comerç i Cultura. Els designats són Jordi Via, per a l’àrea d’Economia Cooperativa Social i Solidària;. Encara falta nomenar el comissionat d’Esports.

Pel que fa al comissionat d’Economia Cooperativa Social i Solidària el seu perfil és transversal, tant socialment com nacionalment. Jordi Via (Barcelona, 1954), soci d’Arç Cooperativa, membre de la Xarxa d’Economia Solidària i històric militant del moviment sobiranista La Crida. Via té estudis en Ciències Econòmiques i ha estat president de la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya, a més de membre del Consell de Treball Econòmic i Social.

Via, destacat cooperativista, ha estat entrevistat pel Diari de la Cooperació, antecedent del Diari del Treball. En la peça es poden conèixer les opinions tant polítiques com socials i especialment les relacionades amb el cooperativisme, la banca ètica i les assegurances ètiques, del qui dirigirà l’àrea econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. L'Empar de l'Obrer a Lacol, una ruta per les cooperatives de Sants

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*