Expedient d’extinció de 65 dels 72 llocs de treball de Gear Solutions de Sant Fruitós del Bages

CCOO s’oposa a la mesura i insta l’empresa a cercar solucions alternatives que permetin mantenir les ocupacions

Tomeu Ferrer
 
 
 

La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya ha comunicat la seva oposició radical a l’expedient d’extinció de 65 dels 72 treballadors de la societat Gear Solutions, antiga Pujol Muntalà, de Sant Fruitós del Bages. El sindicat insta l’empresa a retirar l’expedient i cercar altres mecanismes que permetin mantenir els llocs de treball. En aquest sentit, s’afirma que la companyia no pot fer pagar als treballadors la seva mala gestió empresarial.

Segons CCOO, Amb l’expedient, l’empresa pretén posar fi a l’activitat productiva i mantenir només el departament comercial per tal de recuperar les pèrdues que ha patit darrerament per falta de matèries primeres per poder treballar, després que la foneria que els servia el material per mecanitzar fes fallida fa dos mesos i tanqués.

Gear Solutions és una empresa que s’havia especialitzat en motoreductors de velocitat per a la indústria en general. Va anar creixent en capacitat fins a situar-se com a líder en el seu sector a Espanya i entre els principals productors del món. Però sembla que tot s’ha torçut i que ara l’empresa vol deixar de fabricar per passar a ser, simplement, comercialitzadora.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*