Es referma la vaga al Metro el 26 i 27 d’abril en fracassar la reunió de dimarts

Els sindicats afirmen que l'empresa no va acceptar la proposta feta pels treballadors i no va fer una oferta alternativa

Redacció
 
 
 

Els treballadors de Metro de Barcelona tornaran a fer vaga els dies 26 i 27 d’aquest mes. La reunió de la comissió negociadora d’aquest dimecres ha acabat sense cap acord. Per tant, es mantenen les convocatòries d’aturades per al 26 d’abril ( de 8 a 10 hores i de 17:45 a 21 hores). L’endemà, 27 d’abril, les aturades seran de 9 a 15 hores i de 22 hores fins a la finalització del servei. Aquesta vaga afectarà directament la celebració del certamen Alimentària, que comença el 25 i acaba el 28 del mateix mes.

El transcurs de la reunió ha seguit una pauta ja coneguda. La representació unitària dels sindicats ha presentat una proposta, expliquen des de la UGT, que no ha estat acceptada per l’empresa al·ludint que no entra en el marc econòmic previst. Al seu torn, segons el sindicat, la direcció de TMB no ha fet una proposta alternativa.

Des de la CGT de Catalunya es té una visió un xic diferent: “és igual del que es plantegi a les reunions, la direcció segueix en la seva posició de què no es negocia amb l’amenaça de vaga, i és el que han fet”, segons explicava el president del comitè de vaga, Òscar Sánchez.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*