Els acomodadors de l’Auditori i del Liceu deixen la vaga en obtenir millors condicions salarials i de treball

L'acord para una vaga que durava en el cas de l'Auditori 63 dies i que va obligar a aturar les activitats d'aquesta institució cultural

Redacció
 
 
 
Assemblea de treballadors de l'Auditori i el Liceu

Assemblea de treballadors de l’Auditori i el Liceu

Els treballadors del servei d’acomodació de l’Auditori de Barcelona i el Liceu han decidit deixar la vaga que mantenien en el primer cas després de 63 dies, després d’aconseguir diverses millores a la seva situació laboral.

Després del pacte assolit i firma al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, L’Auditori reprendrà l’activitat artística pròpia, que estava suspesa des de principis de juny per ordre judicial arran del conflicte laboral.

Les millores assolides pels treballadors són l’increment salarial d’acord amb el conveni de locals d’espectacles, l’ampliació del nombre d’efectius per servei i l’increment d’hores mínimes de treball.

Al seu torn, els acomodadors del Liceu també han plegat la vaga que van iniciar el 4 de juny. L’acord fixa que els treballadors passaran a ser fixos discontinus de Manpower i s’incrementa el preu per hora laborable de 7,20 a 9,20 euros. Es manté la plantilla que presta actualment el servei i s’inclouen mesures de flexibilització labora

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Denuncien una represàlia de l'Auditori contra un treballador que va participar en la vaga d'acomodadors

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*