El Parc d’Atraccions Tibidabo retira l’acomiadament i els treballadors desconvoquen la vaga

Els empleats havien instat el conflicte davant de les «pressions insostenibles» de l'empresa filial de l'Ajuntament de Barcelona

Redacció
 
 
 

Els treballadors del Parc d’atraccions del Tibidabo han desconvocat la vaga que tenien prevista per als pròxims dissabtes i diumenges. La decisió s’ha produït després que l’empresa BSM hagi readmès el treballador que, segons CCOO, havia estat acomiadat injustament. A més, la societat s’ha compromès a obrir una taula de negociació per tractar d’altres aspectes disciplinaris que formaven part de la convocatòria de les aturades. L’acord es ratifica aquest matí, 24 d’abril a la seu del Tribunal Laboral de Catalunya.

El sindicat va convocar la vaga per reclamar un canvi en l’actitud de l’empresa BSM, filial al 100% de l’Ajuntament de Barcelona, a la que CCOO acusa d’exercir pressions insostenibles sobre els treballadors d’una plantilla que en èpoques punta pot arribar a 200 persones.

Els últims mesos, segons la denúncia que va fer el sindicat, l’empresa havia aplicat el que CCOO considerava un conjunt de mesures disciplinàries que tenien com a objectiu espaordir els treballadors, que, d’altra banda, fa anys i anys que encadenen contractes temporals.

En l’esmentat clima i amb un motiu disciplinari es va produir l’acomiadament d’un empleat, cosa que va provocar la reacció del conjunt de la plantilla.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*