El grup Jorge recula i readmet tres sindicalistes de la UGT que havia acomiadat

L'empresa deixa sense efecte la seva decisió i reincorpora les persones que havia fet fora. Això no canvia la convocatòria de vaga feta pel sindicat a Axparia Trade S.L

Redacció
 
 
 

La direcció del grup alimentari Jorge s’ha fet enrere de la seva decisió d’acomiadar una responsable sindical de la UGT de les terres de Lleida, concretament, la secretària d’organització de la secció sindical de la UGT a Axparia, una filial del grup. També es van acomiadar altres dues treballadores afiliades al sindicat.

L’empresa  ha comunicat que els readmet als seus llocs de treball, en reconèixer que la decisió de fer-los fora va ser un error. “El seu acomiadament disciplinari és un error i la seva baixa a la Seguretat Social ja estat anul·lada. Per aquest motiu ja es pot reincorporar al seu lloc de treball, des del moment en què rebi aquesta comunicació, sense que se li descompti cap import del seu salari, entre el 17 de gener i el dia de la seva reincorporació”. Amb aquestes paraules, Axparia Trade ha comunicat a les persones afectades aquesta decisió.

Tot i el canvi de posició, Antonio Rodríguez, secretari general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida, ha confirmat que seguiran endavant amb la vaga de treballadors fixada pels dies 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 31 de gener i el dia 1 de febrer. Una aturada a la qual estan convocats més d’un centenar de persones. L’objectiu final és acabar amb els incompliments de conveni per part d’Axparia Trade S.L.

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*