Dijous i divendres vaga de l’empresa Groundforce de l’aeroport del Prat

Els treballadors que reclamen que l'empresa compleixi el conveni van fer anteriorment dos dies més d'aturades

Redacció
 
 
 

Els treballadors de l’empresa Goundforce, que dóna servei de hanling a diverses empreses aèries realitzen dijous i divendres dues jornades de vaga dins del calendari que ha posat en marxa per intentar que l’empresa compleixi el conveni.

La direcció de l’empresa, segons UGT, continua amb una actitud negativa – sense cap voluntat de negociació als actes de mediació-, per això, contínua la vaga que vol denunciar l’incompliment del conveni. Les aturades es van iniciar fa dues setmanes.

La plantilla de la companyia exigeix una millora en les condicions laborals i el compliment total del conveni pactat. El nombre de treballadors i treballadores afectats pel conflicte són un miler de directes i un altre miler d’indirectes, en anteriors jornades la vaga va tenir un seguiment massiu.

Cal recordar que l’empresa Groundforce dóna servei integral de handling a companyies com Air Europa, Alitalia, Qatar Airways, Aeroflot, Airlingus i United Airlines. També atén serveis de handling  d’atenció a l’avió en rampa a Iberia, Vueling, Air Nostrum, KLM, Air France,  British Airways,  EL AL i Aerolíneas Argentinas.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*