Denúncia de persecució sindical a l’empresa Samvardhana Motherson Peguform

Un membre del comitè d'empresa per CCOO, acomiadat sota l'acusació de simular una baixa quan havia estat operat feia una setmana

Redacció
 
 
 

Nou cas d’acomiadament vinculat amb una baixa sanitària. Les seccions sindicals de CCOO dels centres de Samvardhana Motherson Peguform (SMP) de Polinyà, Castellbisbal i Martorell han fet públic el seu rebuig i condemna per l’acomiadament per part de l’empresa d’un treballador, que a més era membre de la Secció Sindical de CCOO i del comitè d’empresa de la planta de Castellbisbal.

Comissions, en un comunicat, denuncia que es tracta d’un cas de persecució sindical per part de l’empresa, que fa temps que practica un atac continuat als delegats i afiliats de CCOO dels diferents centres de treball que té tant a Catalunya com al conjunt de l’Estat.

La direcció de l’empresa, afirma el sindicat, ha instat un acomiadament disciplinari, al·legant que el treballador simulava una baixa. Ho ha fet després de fer seguir al treballador per un detectiu privat. CCOO defensa que l’operari afectat, que va ser operat la setmana passada, tenia una baixa reglamentària expedida pel facultatiu corresponent.

Les seccions sindicals de CCOO de SMP i CCOO d’Indústria de Catalunya han manifestat el seu suport al company acomiadat i exigeixen a la direcció la seva readmissió immediata. Al mateix temps han advertit la direcció de l’empresa “que no pensen consentir cap nou atac a la llibertat sindical”. En aquest sentit han assegurat que duran a terme les accions oportunes, tant legals com sindicals, en defensa dels drets sindicals i de representació que en la Constitució garanteix, també dins de l’empresa.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Concentració de suport al delegat acomiadat per l’empresa Samvardhana Motherson Peguform

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*