Declarat nul l’acomiadament d’un delegat de CCOO de RJ Autocares

El treballador havia estat acomiadat una primera vegada i va haver de ser admès per una altra resolució judicial

Redacció
 
 
 

L’autoritat judicial ha declarat nul l’acomiadament d’un delegat sindical de CCOO de l’empresa RJ Autocares (del grup Jiménez Dorado), de Sant Joan Despí. La sentència obliga la companyia a readmetre al treballador i a abonar-li els salaris deixats de cobrar durant els mesos que ha estat esperant aquesta resolució judicial, a més d’una indemnització per danys morals.

El cas d’aquest treballador és curiós, perquè és el segon cop que era acomiadat i el segon que l’autoritat judicial ha considerat nul·la la decisió de l’empresa i l’ha obligat a readmetre’l. Això ha passat perquè s’han produït mobilitzacions solidàries dels seus companys i d’altres operaris del sector.

Abans d’arribar a l’autoritat judicial, des de CCOO s’explica que es va intentar mediar amb l’empresa per arribar a un acord que evités el recurs legal. Al final el Jutjat del Social ha declarat nul l’acomiadament, en quedar demostrat per part del company acomiadat i del Gabinet Tècnic – Jurídic de CCOO que l’acomiadament es va produir per motius antisindicals.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*