Convoquen vaga als centres de manteniment d’Alstom a Barcelona davant les retallades de plantilla que vol aplicar la multinacional

Els treballadors faran concentracions a Sant Joan Despí, Sant Adrià del Besòs i a l'Estació de Sant de Barcelona

Redacció
 
 
 

EEls treballadors dels centres de manteniment d’Alstom a l’Estat espanyol han convocat vaga el 26 i 27 d’octubre i els dies 6 i 12 de novembre. Les aturades es convoquen després de mesos de negociacions infructuoses i en saber-se que la multinacional té intenció d’aplicar retallades en les condicions laborals de la plantilla, segons han indicat en sengles comunicats, CCOO i UGT de Catalunya.

En concret, els centres de treball d’Alstom Manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a clients principals a Metro, Tram i Renfe, han convocat concentracions, coincidint amb les jornades de vaga d’aquesta setmana:

– Dijous 26 d’octubre, de 5 a 10 i de 21 a 1 hores es concentraran davant les oficines del Trambaix, a Sant Joan Despí (av. de Barcelona, s/n), i del Trambesòs, a Sant Adrià de Besòs (av. d’Eduard Maristany, 57).

– Divendres 27 d’octubre, de 6 a 10 i de 21 i a 24 hores, tornaran a concentrar-se davant les oficines del Trambaix i el Trambesòs, i a les 10 hores es traslladaran fins a l’estació de Sants de Barcelona, on es concentraran de 12 a 14 hores al vestíbul de l’estació, davant les portes d’accés a l’AVE.

En concret, CCOO afirma que Alstom proposa uns increments laborals “ridículs”. Al mateix temps el sindicat planteja que l’empresa reclama un substancial de les condicions laborals i de l’estructura salarial de la plantilla.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*