Convocatòries de manifestacions sindicals per al primer de maig

Les diferents organitzacions sindicals realitzen manifestacions i concentracions a Barcelona, divendres durant el matí i la tarda, i també a altres comarques de forma descentralitzada

Redacció
 
 
 

CCOO i UGT han convocat plegades manifestacions a manifestacions a Barcelona, a les 11,30 a Ronda de Sant Pere amb Passeig de Gràcia. A Girona a les 12 a la plaça de la Independència. A Tàrrega, a l’Urgell, a les 12 a la Pl Riambau. A Tarragona a les 12 a la pl Imperial Tàrraco, i a Tortosa a les 12 a la Pl del Carrilet.

La USOC, tercer sindicat de Catalunya, es manifestarà amb convocatòria pròpia a Barcelona. Ho farà a les 11,30 sortint de la plaça Universitat fins a Plaça Caramelles.

Al seu torn, CGT convoca al seu torn a Barcelona a les 11 del matí a la cruïlla entre Via Laietana i Jaume I, amb un recorregut que passarà pel carrer de Ferran, les Rambles, el Passeig de Colom i finalitzarà a les Rambles amb el míting final.

La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC-Catac) convoca, junt amb les altres organitzacions que participen en les marxes de la dignitat , una concentració a la Nau Ivanow. c/ Hondures 28-30. Barcelona. Metro Sagrera (línia vermella)  I a 12 h Actuacions i música combativa, intervencions i projeccions sobre lluites. I a la tarda 18 h a Foment del Treball. Via Laietana, 32. Metro Jaume I (línia groga).

La Intersindical CSC es manifesta a Barcelona a les 12 hores a la Plaça Universitat, junt amb Esquerres per la Independència.

La Coordinadora Obrera Sindical COS) es manifestarà a Mataró a la plaça Isla Cristina a les 12,30.

1 Comentari en Convocatòries de manifestacions sindicals per al primer de maig

 1. Your Disqus account has been created! Learn more about using Disqus on your favorite communities.Get StartedDismiss ×

  0 Comments

  El Diari del Treball

  Rufo

  1 Recommend

  Share

  Sort by Best

  Entristeix veure tantes manifestacions en un sols dia, reivindicant basicament lo mateix, representant a una sola clase treballadora (diversa, majoritariament dispersa desmotivada i pasiva). No ens podem conformar amb la desunió, hem de compartir des de la diversitat.

  .

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*