Concentració a TV3 contra les retallades a la programació de la televisió catalana i de Catalunya Ràdio

Dimecres a les 15:30 davant l’entrada de la televisió pública a Sant Joan d'Espí s’aplegaran diversos col·lectius en defensa del sector audiovisual

Redacció
 
 
 
Inici de l'assemblea de treballadors a TV3

Inici de l’assemblea de treballadors a TV3

Les treballadores i els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio inicien, aquest dimecres, 7 de febrer, mobilitzacions contra el pla de l’empresa que suposa aplicar retallades en la programació. Les primeres mesures en aquest sentit són, el tancament del programa “Tarda oberta” i de la corresponsalia de Buenos Aires.

Els convocants consideren que posa en perill el futur de les emissores públiques de televisió i també el sector audiovisual català, segons un comunicat de la secció sindical de CCOO.

Si no s’aconsegueix urgentment un pressupost addicional i es continuen aplicant les retallades, es provocarà un perjudici irreversible a la programació i al conjunt del sector audiovisual públic i privat de Catalunya, afirmen els treballadors en la nota feta pública. Per això, s’ha convocat una primera concentració dimecres 7 de febrer a les 15,30 hores davant l’entrada principal de TV3.

A l’acte hi participaran treballadors de l’ens públic televisiu i també actors, actrius, guionistes, traductors, lingüistes i també treballadors de les empreses del sector audiovisual de Catalunya. Les principals associacions de productores, d’actors i directors i el Col•legi Professional de l’Audiovisual. També s’ha anunciat el suport de la plataforma “Salvem TV3” i dels sindicats.

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*