CCOO reclama una solució política entre catalunya i Espanya i un pla de xoc contra les carències socials

El sindicat alerta dels riscos per a la convivència de la polarització produïda durant la campanya electoral

Redacció
 
 
 
Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO, fent declaracions : foto, Enric Català

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO, fent declaracions : foto, Enric Català

Comissions Obreres de Catalunya ha ratificat, en un comunicat fet públic després de conèixer-se els resultats electorals, la seva posició favorable a la resolució del problema polític de relació entre Catalunya i l’Estat mitjançant “la negociació política i el dret a decidir de la ciutadania catalana”.

El sindicat ha valorat també la gran participació ciutadana en les eleccions al Parlament de Catalunya d’ahir 27 de setembre com a màxima expressió democràtica del poble de Catalunya. No obstant això, assegura que els comicis s’han desenvolupat les eleccions “en un context de greu crisi social, política i institucional”.

Fetes les esmentades afirmacions, CCOO alerta dels riscos que poden suposar en la convivència la polarització produïda en la campanya electoral. En aquest sentit reclama als poders polítics i les institucions que vetllin per evitar que aquesta polarització s’allargui en el temps, donat el risc que comporta per a la convivència i la cohesió social.

Un cop fetes les valoracions inicials, el sindicat reclama a qui hagi de governar a Catalunya un pla de xoc contra l’atur, la precarietat, la pobresa i les desigualtats que doni respostes urgents a la situació d’emergència social que viu la majoria de la ciutadania catalana i que no pot esperar.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*