CCOO i UGT convoquen divendres concentracions contra les agressions a treballadores de serveis socials

L’espurna que ha encès la protesta ha estat l’agressió patida per una professional del Tercer Sector a Salt

Redacció
 
 
 

Els sindicats majoritaris, CCOO i UGT convoquen divendres concentracions en defensa dels treballadors i treballadores de serveis socials i contra la violència que pateixen en les seves feines.

Les dues organitzacions fan la crida a manifestar-se arran de l’agressió patida per una treballadora del Tercer Sector a Salt, que estava contractada pel Consorci de Benestar Social del Gironès.

A més de manifestar la solidaritat amb la treballadora, els sindicats posen de manifest, en un comunicat, la situació de precarietat que es viu al sector de l’atenció social. Als treballadors se’ls atribueixen responsabilitats que no els corresponen en bé de polítiques improvisades i poc efectives, cosa que se suma a la manca de recursos necessaris per donar respostes a les necessitats socials. Tot plegat fa que els insults i les desqualificacions als treballadors d’aquest sector s’hagin multiplicat, afirmen els sindicats.

Per tot plegat, UGT i CCOO convoquen a les concentracions unitàries de 15 minuts, que es faran el pròxim divendres, dia 30 de novembre, a les 12.30 hores, davant dels centres de Serveis Socials dels Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions i Centres de Treball de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya, i molt especialment a Girona, davant dels Serveis Territorials de la Generalitat (edifici de Santa Caterina).

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*