Avalot d’UGT i el grup LGTB del mateix sindicat, organitzen el primer torneig de futbol contra la LGTBfòbia

Hi participen els joves del sindicat, el col·lectiu LGTB d'UGT i l'associació Panteres Grogues, sota el lema: “Tots juguem contra la LGBTfòbia”.

Redacció
 
 
 

Diumenge, 17 de maig, es commemora el “Dia Internacional contra la LGBTfòbia”, coincidint amb la data en què l’any 1990 l’homosexualitat va ser retirada de malalties mentals de l l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Per aquest motiu, l’organització l’AVALOT – Joves de la UGT de Catalunya, conjuntament amb el Grup LGBT de la UGT de Catalunya i l’associació Panteres Grogues organitzen el primer torneig de futbol amb el lema “Tots juguem contra la LGBTfòbia”.

Malauradament, encara avui, al voltant de 80 països del món criminalitzen a persones per qüestions de gènere o identitat sexual. Ser gai, lesbiana, bisexual, transgènere o intersexual es condemna amb penes de presó. A Catalunya, tot i els avenços produïts hi ha persones que se senten discriminades i que ho pateixen a la seva feina, al carrer i fins i tot al cor de les seves famílies.

El partit de futbol es desenvoluparà entre les 9.00 h a 14.00 h aproximadament. Al Club de Futbol Barceloneta (C/Dr. Aiguader, 58 Barcelona).

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*