Aprovat el calendari laboral del 2019, amb els 12 festius decidits pel Consell de Relacions Laborals

Els ajuntaments decidiran en els seus àmbits les dates de dues festivitats més que seran retribuïdes i no recuperables

Redacció
 
 
 

Les festes laborals aprovades per al 2019 seran l’1 de gener, el 19 i el 22 d’abril, l’1 de maig, el 24 de juny, el 15 d’agost, l’11 de setembre, el 12 d’octubre, l’1 de novembre i el 6, el 25 i el 26 de desembre.A més, els ajuntaments podran proposar sumar dues festes locals retribuïdes i no recuperables a les dates indicades al calendari, segons informa el departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat.

El Consell de Relacions Laborals (CRL), integrat pel Govern i els agents socials i econòmics més representatius, ha aprovat aquest dimecres el calendari de festes laborals de l’any vinent.

A més, Segons ha informat la conselleria en un comunicat, durant la reunió s’han presentat les línies de l’àmbit de treball del Pla de Govern, que han quedat pendents d’aprovació i incideixen en la reforma horària al món del treball, la lluita contra les bretxes de gènere i el foment de la formació professional.
També s’han plantejat les línies generals de l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC), que, tot i quedar pendent de ser signat, serà un dels documents principals que marcaran la política del consell.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*