Ampli seguiment de la primera jornada de la vaga contra els acomiadaments d’Abelló Linde

Els treballadors exigeixen que l'empresa aporti un pla industrial en lloc de simplement retallar part del personal

Redacció
 
 
 
Una de les concentracions durant la primera jornada de vaga, foto: CCOO de Catalunya

Una de les concentracions durant la primera jornada de vaga, foto: CCOO de Catalunya

Ampli seguiment dels treballadors d’Abelló Linde a la vaga parcial convocada contra la pretensió de la direcció de reduir 70 llocs de treball a Catalunya. El grup té al Principat uns 180 llocs de treball. La companyia comercialitza oxigen industrial i sanitari. La direcció de l’empresa ha anunciat una retallada de 70 llocs de treball a les localitats de Barcelona, Parets del Vallès i Rubí. El sindicat CCOO s’oposa frontalment i considera que qualsevol solució implica negociar un pla industrial que asseguri el futur de la societat.

El comitè d’empresa ha convocat vagues parcials de dues hores per jornada. La primera de les jornades s’ha celebrat entre  de 12 a 13 hores dimarts, 8 de gener. Els treballadors s’han concentrat a les portes dels establiments en les tres localitats on treballen. L’11 de gener la convocatòria és d’11,30 a 13 hores. El 15 de gener d’11 a 15 hores i el 18 de gener de 10,30 hores a 13 hores, són, doncs, creixents en el temps, segons el comunicat fet públic per CCOO.

La posició del sindicat CCOO és reclamar a l’empresa la retirada de la mesura que retalla el personal i exigir que s’assegui a negociar un pla industrial que asseguri el futur de la companyia.

 

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*