Signat el preacord del conveni de les empreses del cicle integral de l’aigua a Catalunya

El pacte inclou pujades de salaris de 1,5% per als anys 2016, 2017 i 2018, a més de millores en formació i organització del treball

Redacció
 
 
 

La UGT de Catalunya, CCOO i la patronal ASAC han signat el preacord pel II conveni col·lectiu de les empreses del cicle integral de l’aigua de Catalunya.

Aquest conveni empara més de 5.000 treballadors i treballadores d’empreses subministradores d’aigua, distribuïdores, depuradores, potabilitzadores, etc., com per exemple Aqualia, Acciona Agua o Suez.

El text recull una vigència de tres anys (2016-2018) i increments salarials de l’1,5% per al 2016, de l’1,5% per al 2017, i per al 2018 l’1,5% més clàusula de revisió a l’alça que pugui acordar-se a l’AENC (Acuerdo para el Empleo y la Negociación Colectiva). També recull altres aspectes molt importants relacionats amb la formació i l’organització del treball (jornades, horaris, guàrdies, torns, permisos, retens, etc.).

Abans de signar l’acord definitiu, els treballadors i les treballadors hauran de ratificar el text en les següents assemblees.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*