La pròrroga del conveni de neteja d’edificis i locals assegura la convergència salarial de Lleida amb Catalunya el 2017

L'acord s'ha aconseguit després d'una mobilització important dels treballadors i treballadores de les comarques de Ponent

Redacció
 
 
 

Dilluns, 27 de juny es va signar una pròrroga del Conveni de neteja d’edificis i locals de Catalunya. Ara la seva durada arribarà fins a finals del 2016. L’acord manté totes les seves condicions laborals, i s’ha acordat la creació d’una comissió tècnica patronal-sindicats per preparar la redacció d’un nou text per a l’any 2017.

L’aspecte més discutit i que UGT de Catalunya valora més destacadament del conveni és que en el conveni es garanteixen les taules salarials de la província de Lleida per als anys 2016 i 2017, així com la convergència salarial total amb la resta de Catalunya que es donarà el juliol del 2017.

La signatura del conveni es produeix després d’una important mobilització del sector de la neteja a Lleida, on la UGT és majoritària, per garantir la convergència dels salaris provincials amb els catalans en el menor temps possible. Cal recordar que les patronals del sector van incomplir la convergència salarial amb la resta de Catalunya prevista per al gener d’enguany, tal com recollia el conveni vigent.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*