Els treballadors d’ALN Mediación i ALN Telemark convoquen vagues perquè l’empresa no els paga els salaris

Els comitès d'empresa han convocat diversos cops vagues per exigir els salaris que els deuen i les han desconvocat quan l'empresa es posa al dia

Redacció
 
 
 

Els 400 treballadors i les treballadores de les empreses ALN Mediación i ALN Telemark a Barcelona continuen amb endarreriments i impagaments de la seva nòmina, segons denuncia la UGT de Catalunya. De fet, la direcció del ALN Group, amb seu a Lleó, ja ha comunicat que no sap quan podrà pagar les nòmines de gener.

Des del mes d’octubre cap de les dues empreses no ha pagat amb normalitat les nòmines a la plantilla. A més, s’ha produït el tancament del centre de Tarragona, on hi treballaven una vintena de persones. Cap dels treballadors acomiadats no ha cobrat encara ni la indemnització ni la quitança que els correspon legalment.

Davant aquesta situació, el comitè d’empresa d’ALN Telemark mantindrà les vagues previstes per als dies 2, 3 i 4 de març; i 4, 5 i 6 d’abril.

La UGT catalana va explicar que “des que el grup ALN va comprar el grup Connecta, els treballadors i les treballadores han patit constants endarreriments en el cobrament de les seves nòmines, motiu pel qual ja es van convocar diverses jornades de vaga en els mesos d’octubre, novembre i desembre als dos centres de Barcelona: ALN Mediación i ALN Telemarketing”, respepctivament.

El gener passat, el sindicat de tradició socialista va convocar 11 dides de vaga per reclamar el pagament de les nòmines que es devien als treballadors. Davant d’aquesta acció la companyia va pagar el mes.  La reacció de la UGT catalana va ser desconvocar les vagues, ja que les explicacions de las direcció indicaven que hi havia voluntat de posar-se al dia i deixar enrere la situació d’impagaments.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. El grup ALN dóna vacances als seus empleats als quals fa dos mesos que no paga

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*