Els treballadors de l’Aeroport del Prat hi podran anar en metro sense pagar recàrrec per la T10

Metro de Barcelona crearà una nova targeta destinada als treballadors de les instal·lacions aeroportuàries amb un cost igual a les les antigues T-10

Redacció
 
 
 

Transports metropolitans de Barcelona crearà una targeta T-10 destinada als treballadors que tenen la seva feina a l’Aeroport del Prat de Llobregat. A partir del 12 de febrer l’aeroport i la Zona Universitària de Barcelona restaran connectats per la xarxa de metro, segons UGT.

A partir de l’exigència dels sindicats UGT i CCOO, l’empresa municipal de transports ha deciditr crear una targeta que permet sense cost addicional que els treballadors que operaren a l’aeroport de Barcelona s’hi puguin desplaçar en metro.

Es generarà un nou títol de transport, la targeta “T-10 Treballadors Aeroport”, amb funcionament i cost idèntic al de la resta de T-10.

Aquest nou títol serà personal, pel que estarà vinculat amb un número de DNI. En cas d’inspecció, la persona usuària haurà d’acreditar-se com a treballador o treballadora de l’entorn aeroportuari.

La nova T-10 es distribuirà exclusivament a les màquines de venda de les estacions de metro de les terminals. Es preveu que puguin comprar ja el 10 i 11 de febrer, dies de portes obertes. Serà possible bescanviar les T-10 antigues amb les del nou format (pendent de concreció).

Cal recordar que els usuaris i usuàries que facin servir la T-Mes, T-Trimestre, T-50/30, T-Jove o la Targeta Rosa no hauran d’abonar cap recàrrec. Tanmateix, l’accés a les terminals de l’aeroport en metro tindrà d’un recàrrec de 2,35 euros per als bitllets senzills i les T-10.

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*