Els operaris d’Autoliv-KLE de Granollers preparen vagues des de l’inici de desembre

Els treballadors inicien accions contundents per reclamar un pla industrial que mantingui la planta a la localitat i eviti el seu tancament

Redacció
 
 
 
Inatge de la factoria de Granollers

Inatge de la factoria de Granollers

Els empleats de la societat Autoliv Kle, fabricant de components de l’automòbil, de Granollers han convocat dues setmanes d’aturades per exigir a la direcció de la companyia que obri negociacions que permeti trobar una alternativa al tancament de les instal·lacions de la localitat vallenca. La vaga, que compta amb el suport de CCOO d’Indústria,  i també de la UGT està convocada els dies 2, 3, 4, 7, 9, 10, 11, 14, 15, 16 i 17 de desembre.

La setmana que acaba el 27 de novembre,  els treballadors i treballadores ja han iniciat les mobilitzacions amb concentracions a les portes de la fàbrica durant l’hora d’esmorzar per pressionar la Direcció de l’empresa a desencallar la situació i avançar en les negociacions. Aquest dissabte, 28 de novembre, els treballadors i treballadores d’Autoliv Kle faran una assemblea informativa oberta a partir de les 18.00 hores, a la plaça de la Porxada, de Granollers, per explicar a la ciutat la seva situació i demanar el suport de les administracions en defensa dels llocs de treball.

Aquesta setmana, els treballadors i treballadores ja han iniciat les mobilitzacions amb concentracions a les portes de la fàbrica durant l’hora d’esmorzar per pressionar la Direcció de l’empresa a desencallar la situació i avançar en les negociacions. Aquest dissabte, 28 de novembre, els treballadors i treballadores d’Autoliv Kle faran una assemblea informativa oberta a partir de les 18.00 hores, a la plaça de la Porxada, de Granollers, per explicar a la ciutat la seva situació i demanar el suport de les administracions en defensa dels llocs de treball.

La direcció de la companyia, integrada en una multinacional sueca, afirma que haurà de tancar la planta catalana perquè no li surt a compte fabricar aquí. La mesura, si finalment tira endavant, suposaria acomiadar els 290 treballadors que actualment té la societat.

 

 

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*