L’atur i les condicions de treball, el que més preocupa els barcelonins

Els aspectes vinculats amb la feina i la forma com es desenvolupa són assenyalats per gairebé el 32% dels ciutadans

Redacció
 
 
 

El baròmetre municipal de Barcelona indica que l’atur i les condicions de treball són els aspectes que més preocupen els veïns de la ciutat, amb un 31,9% de les respostes en aquest sentit. El segon problema més assenyalat és el de la circulació i el trànsit, amb un 5,5%. El baròmetre d’aquest semestre mostra que la preocupació per l’atur ha crescut des de l’última enquesta, el desembre de 2014.

Els últims anys els veïns han indicat en les diverses consultes del baròmetre la seva preocupació per l’atur i les condicions de treball com el problema més greu de la ciutat. Des del desembre de 2011 fins ara, el percentatge d’enquestats que l’assenyala com a principal problema ha oscil·lat entre el 25,8 i el 33,8. Tanmateix, aquesta última enquesta és en la que hi ha una diferència més ampla entre la primera i la segona preocupació.

Després dels problemes de trànsit (5,5%), els barcelonins consideren que els aspectes polítics (5,3%) són la tercera qüestió, seguit de problemes socials com la pobresa, la integració social i la indigència (5,1%), i els problemes econòmics (4,4%).

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*